Levering til Hvide Sande – Ringkøbing (6960-6950) – Leveringsbetingelser Vi levere i hele Hvide Sande og Ringkøbing og de mellemliggende byer såsom Søndervig og Kloster. Der er mulighed for at afgive bestilling helt indtil kl 15:00, for levering sammen dag, og lørdag er det indtil kl 12:00.
Ved levering til begravelse skal tidspunktet for begravelsen altid oplyses. Bestilling af varer til begravelse skal derudover også altid bestilles, dagen før begravelsen finder sted og skal afgives senest kl 17.
Pris på leveringen, oplyses altid ved bestillingen.

Hvis modtager ikke er hjemme
Du har ved din bestilling mulighed for at give os lov til at sætte varen ”ved døren.” Vi vil dog altid tage hensyn til hvor vi placerer varen, så den står sikkert og trygt til modtageren vender hjem. Bliver der ikke givet lov til at vi stiller ”ved dør”, vil der blive lagt en seddel, hvorpå der står at modtageren kan afhente varen i vores butik.

Under særlige omstændigheder
Skulle der forekomme særlige omstændigheder, her tænker vi fx på ekstreme vejrsituationer, storm, islag eller andre udefrakommende forhindringer, tager vi forbehold for at vi kan udsætte leveringen. Dog vil afsenderen altid blive kontaktet, hvis leveringen bliver udsat.

Fortrydelsesret
Ifølge Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2 gælder fortrydelsesretten ikke for:

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til køberens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en sælger, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter.

Salg af fødevare og alkohol 
Vi gør opmærksomme på at vi følger retningslinjerne for salget og distributionen af vores fødevareprodukter.
Man skal være fyldt 18 år, for køb af alkohol på siden.

Kortbetaling
Det er på siden muligt at betale med følgende kort:
Dankort, VISA, VISA ELECTRON og Mastercard.

Klagemuligheder
Vi er altid åben for ris og ros. Har du en klage eller spørgsmål, er du altid velkommen til at sende dette til VitasBlomster@gmail.com