Om Vitas Blomster:
Vitas Blomster blev i 1984 åbnet af parret Vita og Jørgen Kristoffersen, i den lille vestjyske by Hvide Sande. Butikken har i alt 3 medarbejdere, som står klar til at hjælpe vores kunder.
Vi har med vores 30 år i branchen, oparbejdet stor erfaring og ekspertise inden for faget.

Vi sætter en dyd i at imødekomme vores kunders ønsker og at altid have den bedst mulig kvalitet på vores produkter. Derudover bruger vi meget tid på hele tiden at udvikle os, for selv efter snart 35 år, så lærer vi stadig og faget udvikler sig hele tiden

Sortiment:
I vores 200 m2 butik, er der mulighed for at finde noget til hver en smag. Sortimentet består blandt andet af afskårne blomster, potteplanter, udebeplantning, potter, brugskunst og krukker. Derudover tilbyder vi i butikken et stort udvalg af lækre specialiteter, som for eksempel chokolade, krydderier, kaffe, aioli og vin. Vi bestræber os meget på at følge moden, årstiderne og vores kunders ønsker. Desuden er vores afskårne blomster af højeste kvalitet. Blomster bliver købt direkte i Holland.

Udendørs sortiment:
Vi har i de sidste 20 år haft stor succes med salg af udendørs krukker og dyr. Hvilket også har givet os ideén til denne hjemmeside, hvor det igennem vores webshop er muligt at købe størstedelen af vores udendørs sortiment.  Henholdsvis dyr og krukker bliver importeret direkte fra Malaysia og Vietnam. Vi har selv haft den store oplevelse, at være ovre og se selve produktionen og det håndværk der bliver lagt i udarbejdelsen af mange af disse produkter.