Sortiment

I vores 200 m2 butik, er der mulighed for at finde noget til hver en smag. Sortimentet består blandt andet af afskårne blomster, potteplanter, udebeplantning, potter, brugskunst og krukker. Derudover tilbyder vi i butikken et stort udvalg af lækre specialiteter, som for eksempel chokolade, krydderier, kaffe, aioli og vin. Vi bestræber os meget på at følge moden, årstiderne og vores kunders ønsker. Desuden er vores afskårne blomster og potteplanter af højeste kvalitet.

Udendørs sortiment

Vi har i de sidste 20 år haft stor succes med salg af udendørs krukker og dyr. Henholdsvis dyr og krukker bliver importeret direkte fra Malaysia og Vietnam. Vi har selv haft den store oplevelse, at være ovre og se selve produktionen og det håndværk der bliver lagt i udarbejdelsen af mange af disse produkter.

Kvalitet

Blomster.
Vi bestræber os på at have den bedst mulige kvalitet af blomster. Derfor valgte vi i 2007 at kvitte den normale måde at få blomster på, gennem enten den danske auktion eller via en om kørende blomsterbil og får i stedet vores varer direkte fra Holland. Dette betyder at vi springer et mellemled over og får vores vare i butikken før og derfor kan tilbyde vores kunder friskere varer.

Specialiteter.
Vores specialitets afdeling har vokset sig større og større, som årene er gået. Vi tror på, at fordi vi lægger meget vægt på indkøbs fasen af disse varer, har vi det kunderne kan lide. Vi tager på messe 2 gang årligt, hvor vi går på jagt efter nye spændende produkter.